NOMAD ÎN ROMÂNIA

Vacanța Perfectă cu Copiii: Cele Mai Bune 7 Cazări Child Friendly aproape de Bucuresti

cazari-child-friendly-resort-europark-fundata-elanomad (1)

În curând vine vacanța. Nu știm dacă cu trenul din Franța, ce știm sigur este că iar trebuie să găsești o cazare care să mulțumească pe toată lume…dar mai ales pe cei mici.

Nu ai vrea să mergi într-un loc unde să se plictisească repede și să nu își poată consuma energia, sau mai rău, să o consume pe a ta.

Am selectat 7 cazari child friendly, aproape de București, unde nu doar cei mici vor avea vacanță, ci și adulții.  Mult spațiu, piscină și natură cât vezi cu ochii…de data aceasta toată lumea va fi încântată.

PENTRU DISPONIBILITATE ȘI REZERVARE, APASĂ PE NUMELE HOTELULUI

1 Wolkendorf Bio Hotel and Spa

Situat  în Vulcan, la 11 km de Brașov. într-o zonă naturală și relaxantă, Wolkendorf Bio Hotel & Spa este mai mult decât o unitate de cazare.

Este o experiență, un bio-hotel cu răsfăț la spa, cu jacuzzi interior, baie cu apă termală și cadă cu hidromasaj. Proprietatea are și un restaurant tradițional, astfel că te vei bucura împreună cu toată familia de cele mai gustoase preparate.

Camerele luminoase sunt în culori deschise, iar mobilierul din lemn este pictat cu motive tradiționale.

Copiii  se vor putea juca în zonele special amenajate atât la interior cât și la exterior.

VERIFICĂ DISPONIBILITATE ȘI REZERVĂRI AICI

2 Club Vila Bran

Club Vila Bran este o poveste de resort situat în stațiunea montană Bran. Include o piscină în aer liber, o piscină încălzită interioară, o saună, o baie de aburi, teatru, terenuri de tenis și terasă cu vedere panoramică la Castelul Bran și Munții Bucegi.

La restaurantul tradițional se organizează focuri de tabără dar și evenimente cu muzică și multă voie bună.

Ce pot face cei mici aici? Ei bine vor fi foarte ocupați! Călărie cu ponei sau cal, tir cu arcul și gimnastică acvatică sunt doar câteva dintre activitățile oferite ca parte a programului de divertisment de la Club Vila Bran.

În plus Valea cu Povești, parcul tematic al proprietății, este un Disneyland mai mic unde copiii vor petrece momente magice. Aceasta este una dintre cele mai frumoase locații de cazări child friendly din România.

VERIFICĂ DISPONIBILITATE ȘI REZERVĂRI AICI

3 Casa Timis

Situată în comuna Chițorani, județul Prahova, Casa Timiș este locul unde se cultivă iubirea – iubirea pentru natură, pentru bun-gust și pentru experiențe memorabile. Oriune ai opta să te cazezi, în bungalow-uri sau la conac, vacanța ta aici va fi de 5 stele.

Camerele sunt spațioase și primitoare, îmbinând stilul sofisticat cu un înalt nivel de confort.

Aceasta este o cazare pentru copii ideală, cu personalitate, pusă în evidență de fiecare detaliu prezent.

Proprietatea organizează frecvent evenimente pentru copii și adulți

VERIFICĂ DISPONIBILITATE ȘI REZERVĂRI AICI

 

4 ZAGA ZAGA SAT

Zaga Zaga este o afacere de familie transformată într-o frumoasă poveste ce permite fiecărui iubitor de natură să facă parte din ea.

Se află puțin mai departe de București, la întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați însă pentru oferta variată de activități și unități inedite merită din plin să fie menționată pe lista de cazări child friendly.

Zaga Zaga Sat este o oază de relaxare și reconectare, Te poți caza direct pe malul apei sau îți poți petrece timpul în Aventura Parc.Te poți plimba cu barca sau merge la pescuit.

În sezonul cald, la proprietate funcționează o piscina cu apă sărată.

Oferta la Zaga Zaga Sat este diversă și completă, locația fiind printre cele mai frumoase și naturale din România

VERIFICĂ DISPONIBILITATE ȘI REZERVĂRI AICI

5 ODAI DIN PLAI

Situat în Moieciu de Sus complexul Odai din Plai te conduce într-o poveste cu hobbiți și alte personaje fantastice.

Aceasta este o altfel de proprietate prin ferestrele căreia lumea se vede mai frumoasă. Nu doar copiii vor fi încântați de această cazare child friendly ci și tu.

Cele 4 căsuțe săpate în deal dispun de o sală de mese comună dar și de bucătărie și grătar.

Peisajele superbe dar și aerul proaspăt de munte, fac din această unitate locul ideal unde poți merge în vacanță.

VERIFICĂ DISPONIBILITATE ȘI REZERVĂRI AICI

 

6 Hotel Resort EuroPark Fundata

 

Situat în Fundata, cea mai înaltă localitate din România, Resort EuroPark Fundata este oaza de relaxare din mijlocul naturii

Nu doar că vei beneficia aici de servicii complete însă peisajele te vor lăsa fără cuvinte.

Vei avea parte de aventură și te vei bucura de frumusețea neatinsă a locului, fiind în același timp aproape de cele mai iubite atracții turistice pe care le oferă muntele.

O simplă plimbare te va incarca cu energie si vei simți imediat efectele și beneficiile aerului curat.

VERIFICĂ DISPONIBILITATE ȘI REZERVĂRI AICI

7 Ferma Dacilor

Ferma Dacilor se află în Tohani, județul Prahova iar cele 40 de hectare vă vor oferi toate motivele pentru a vă bucura și profita din plin de răsfățul zonei.

Te poți muta cu hamacul sau șezlongul de la soare la umbră și invers,  și în funcție de sezon poți lua la picior sau la sanie dealurile.

Înaripatele sau cornutele domestice ale fermei, iepurii și căprioarele găzduite temporar, pot face deliciul copiiilor și de ce nu, pot constitui adevărata lor lecție de zoologie.

Avansați sau începători deopotrivă, vă puteți bucura de-o experiență inedită în șa. Lecțiile de inițiere în tainele călăriei, plimbările călare sau cu trăsura în natură și sesiunile foto ecvestre inedite vă așteaptă la Ferma Dacilor.

Unde te poți caza?

Ai la alegere dintre cele 21 de odăi, 4 căsuțe suspendate, 4 colibe dacice și 6 cabane în pădure. În plus ai și 10 locuri de campare pentru mașini și autorulote.

Ferma pune la dispoziția turiștilor restaurant, bar, și organizează evenimente tematice în funcție de sezon.

VERIFICĂ DISPONIBILITATE ȘI REZERVĂRI AICI

 

0
Ela
Ela
TRAVEL OPENS OUR MINDS AND HEART AND MAKES US BETTER PEOPLE
Leave a Comment