NOMAD ÎN ROMÂNIA

TOP CAZARE ALL INCLUSIVE PE LITORALUL ROMÂNESC

cazare-all-inclusive-litoral-romania-hotel-terra-elanomad (1)

În ultimii ani turismul din Romania s-a aliniat trendului all inclusive promovat de țări precum Turcia sau Bulgaria, iar fenomenul a devenit popular și pe litoralul românesc.

Unitățile de cazare all inclusive pe litoral oferă o modalitate convenabilă și lipsită de griji de a-ți petrece vacanțele.

În acest articol aruncăm o privire asupra câtorva opțiuni de cazare all inclusive care îți pot transforma vacanța într-o experiență memorabilă.

Printre avantajele majore ale cazărilor all inclusive pe litoral se numără accesul nelimitat la alimente și băuturi, facilități de recreere, activități de divertisment și servicii de calitate.

O astfel de alegere permite turiștilor să se concentreze mai mult asupra relaxării și explorării destinației, fără a se preocupa de detaliile logistice ale vacanței.

Am ales pentru tine cele mai bune opțiuni de cazare all inclusive pe litoralul Romaniei.

Click pe numele fiecărui hotel pentru Rezervare și Disponibilitate Cazare All Inclusive pe litoral

AQVATONIC HOTEL – STEAUA DE MARE

Hotelul Aqvatonic – Steaua de Mare este situat pe plaja staţiunii Eforie Nord şi include un centru wellness cu o gamă complexă de terapii și tratament, saună, piscine cu hidromasaj, camera cu sare, baie cu aburi.

Camerele sunt decorate în stil minimalist și au dotări premium care cu siguranță îi vor mulțumii și pe cei mai pretențioși oaspeți.

Camerele aflate la etajele superioare au o superbă vedere panoramică. Hotelul dispune și de braseria unde se servesc preparate italiene şi mediteraneene.

Unul dintre cele 2 restaurante aflate aici are un bar panoramic la etajul 14.

Aceasta este unul dintre cele mai bune cazări all inclusive aflate pe litoralul românesc.

BACOLUX KORALIO

Bacolux Koralio este un hotel de 4 stele ce se află în frumoasa stațiune Eforie Nord și oferă cazare cu piscină în aer liber, parcare privată gratuită, terasă și restaurant.

Familiile cu copii vor aprecia în mod deosebit locația, întrucat hotelul dispune de club pentru copii și personal de divertisment și loc de joacă.

Este un hotel elegant ce satisface nevoia de confort și vacanță.  Camere sunt moderne, au balcon, iar serviciile oferite sunt la superlativ.

Toate unitățile includ aer condiționat, seif și TV.

GRAND HOTEL CARAIMAN 

Hotelul Grand Caraiman se află în frumoasa staíuneNeptun . Acesta este un hotel de 4 stele cu parcare privată, piscină sezonieră și camere spațioase cu balcon, una dintre cele mai bune locații de cazare all inclusive pe litoral.

Seara, aici au loc spectacolo de divertisment, iar recepția are program nonstop.

Printre punctele de atracție din apropierea Hotelului Grand Caraiman se numără plaja Olimp, Rezervația Stejarii Brumării şi Paradis Land Neptun.

HOTEL TERRA

Hotelul Terra  este situat în Neptun, foarte aproape de centrul stațiunii.

Curățenia este impecabilă totul fiind amenajat cu mult bun-gust. Hotelul dispune de piscină pentru adulți dar și pentru copii.

Oaspeții au apreciat în mod deosebit calitatea serviciilor, peronalul foarte amabil  și dotările camerelor.

COMPLEX MODERN ALL INCLUSIVE

Complex Modern se află în stațiunea Mamaia, între Marea Neagră și lacul Siutghiol, la mai puțin de 200 de metri de plaja Ipanera.

Locația dispune de camere cu dotări noi, unele dintre ele având și canapea extensibilă.

Hotelul are piscină cu bar dar și restaurant cu preparate din bucătăria internațională.

Atracțiile turistice din zona hotelului includ Parcul Arheologic, Piața Ovidiu și Farul Genovez, care se află la  doar 10 km sud de Complex Modern All Inclusive.

Hotelurile all inclusive reprezintă nu doar o opțiune de cazare, ci și o experiență de vacanță completă.

Cu facilități premium și o ofertă de servicii impecabile oaspeții își pot transforma vacanța într-o amintire de neuitat.

Dacă ai fost mulțumit de serviciilede cazare all inclusive pe litoral,  lasă-mi un comentariu cu numele unității pentru a o pune pe listă.

În felul acesta promovăm turismul României și serviciile de top.

0
Ela
Ela
TRAVEL OPENS OUR MINDS AND HEART AND MAKES US BETTER PEOPLE

2 Comments

Leave a Comment