DESPRE NOI

Georgiana & Leo_C Adam_ sesiune cadou (8)

Salutare,

Suntem Ela și Leo și ne bucurăm că ești curios să afli povestea din spatele elanomad – blog de călătorii

Cu dorință de aventură și ochi curioși am pornit împreună acum mai bine de 10 ani pe drumul ce avea să ne devină casă – lumea largă.

“Virusul” călătoriilor nu cunoaște antidot așa că ne-am pricopsit cu el pe viață. Ne-am lăsat prinși de el în momentul în care am hotărât să acceptam oferta unui program Work and Travel pentru o perioadă de 6 luni în UK. Dormitul într-o caravană în câmp deschis, munca pe care o prestam acolo, oamenii pe care i-am cunoscut, ne-au călit pregătindu-ne pentru ce avea să urmeze.

“Avem o lume de văzut și nimic de pierdut”  

Călătoriile sunt, poate, cea mai bună formă de învățare iar noi ne considerăm niște elevi premianți. În grupul de prieteni suntem acel cuplu despre care alții vor să afle cum am reușit să cheltuim doar 100 de euro în Veneția sau cum am intrat la o petrecere privată în Roma. Cum ne descurcăm să facem autostopul în alte țări, să dormim gratis pe canapeaua unui Chef francez în Cipru sau să trăim expriențe alături de localnici. 

Și pentru că amintirile sunt cele mai de preț comori ale noastre am hotărât să le împărtășim cu toată lumea prin elanomad, blog de călătorii. Scopul nostru este să inspirăm oamenii să își depășească limitele, ieșind din zona de confort.

Dacă am reușit măcar să te facem să te ridici din fotoliu. să pornești într-o drumeție ușoară și să te întorci acasă mai fericit, înseamnă că ne-am atins scopul. Îți oferim toate informațiile necesare – bugete, itinerarii, recenzii despre tururi si cazări. Iar dacă am omis ceva ne poți scrie iar noi vom încerca să îți răspundem cât mai repede.

Ela este partea creativă responsabilă de articole  iar Leo este omul care organizează în detaliu fiecare nouă aventură. Iar dacă vreți să ne cunoașteți și mai bine ne găsiți peste tot în Social Media. Suntem chiar drăguți și pe video

Vă invităm să călătoriți alături de noi cu pași mărunți într-o lume pe care o vom descoperi împreună.

0