NOMAD ÎN ROMÂNIA

Cele mai bune 7 hoteluri cu piscină din Brașov

hotel-cu-piscina-brasov-aurelius (7)

Este ușor să alegi Brașov atunci când te gândești la o nouă vacanță.

Pentru a te asigura că veți avea o ședere de neuitat în acest oraș, am pregătit o listă cu cele mai bune 7 hoteluri cu piscina din Brașov și servicii ca în afară.

Orașul, dar și întreaga zonă, oferă o combinație ideală  între peisaje montane pitorești dar și obiective turistice de o mare valoare culturală.

Iar când vine vorba despre cazare, Brașov are cu ce să te răsfețe.

Indiferent de scopul vacanței tale, aceste hoteluri cu piscină din Brașov te vor cuceri prin luxul și eleganța lor.

HOTEL AURELIUS ÎMPĂRATUL ROMANILOR

Cine nu-și dorește să se simtă ca un împărat măcar din când în când?  Iar când împăratul din tine găsește unul dintre cele mai frumoase hoteluri cu piscină din Brașov, atunci e musai să meargă la răsfăț.

Hotel Aurelius îți oferă bucurie – bucuria de a te afla într-un loc nobil, de a gusta cele mai bune preparate culinare, de a beneficia de cele mai calitative și elegante servicii.

Această locație poate fi oaza ta de liniște și bună dispoziție atunci când ajungi în Poiana Brașov.

VEZI PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE AICI

GRAND HOTEL BELVEDERE

Grand Hotel Belvedere știe că tu ești cel mai important  și tocmai din acest motiv este gata să-ți ofere experiențe la cel mai înalt nivel.

Cu o panormă deosebită, într-un cadru natural superb, acest hotel este alegerea potrivită  cât vrei să evadezi într-un loc în care RELXAREA este regulă de bază

Și pentru ca experiența să fie completă hai la SPA! Grand Hotel Belvedere este unul dintre cele mai apreciate hoteluri cu piscină din Brașov și odată ajuns aici, vei afla de ce.

VEZI PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE AICI

ALPIN RESORT HOTEL

Alpin Resort Hotel este cel mai mare resort din Poiana Brașov.

Aici răsfățul și aventura se împletesc perfect iar tu ești asigurat că vei beneficia de toate experiențele premium pe care un hotel de 4 stele le are de oferit.

Echitație, Sky Academy, Mountain Bike, Parapantă, ATV, Escape Room – sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți desfășura aici.

Și orice activitate încheiată la piscină va fi încununarea unei zile perfecte a sejurului tău.

VEZI PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE AICI

HOTEL ARO PALACE

Situat chiar în inima Brașovului, Hotel Aro Palce își propune să-ți ofere un sejur memorabil. Locația este una cu renume și istorie, hotelul fiind inaugurată în anul 1939.

Multă vreme acesta a fost punctul de reper al Brașovului iar astăzi aerul interbelic se îmbină cu progresul și tehnologia într-o locație de 5 stele.

Hotel Aro Palace este unul dintre cele mai bune hoteluri cu piscină din Brașov, unde corpul, minte și sufletul se destind și se armonizează.

VEZI PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE AICI

HOTEL KRONWELL

Distins cu numeroiase premii în industria hotelieră, având o echipă profesionistă și ospitalieră, Hotel Kronwell promite să-ți livreze o experiență pe care nu o vei uita prea ușor.

Acesta  este printre cele mai populare hoteluri cu piscină din Brașov și facilități de top.

Hotel Kronwell îți pune la dispoziție o piscină semi-olimpică dar și mai multe tipuri de tratamente SPA. Astfel își propune ca la finalul sejurului, tu să pleci acasă echilibrat fizic, mental dar și emoțional.

Încă stai pe gânduri?

VEZI PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE AICI

HOTEL SILVER MOUNTAIN

Hotel Silver Mountain este locul ideal atunci când cauți o cazare cu servicii complete, de top. Acesta  este un complex de apartamente în regim hotelier situat în Poiana Brașov.

Centrul Spa al complexului promite relaxare la cele mai inalte standarde asigurând experiențe multisenzoriale, unice și relaxante.

Dacă te afli în căutare de hoteluri cu piscină din Brașov și din zonă, pune pe listă și Hotel Silver Mountain.

VEZI PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE AICI

TELEFERIC GRAND HOTEL

O experiență fabuloasă! De asta vei avea partea la Teleferic Grand Hotel.

Acest hotel îți oferă servicii la cele mai înalte standarde din industria hotelieră.

Ce poate fi mai relaxant decât să privești crengile brazilor încărcate de zăpadă în timp ce tu te bucuri de o experienți Spa?

Teleferic Grand Hotel este alegerea multor tuiști care șunt în căutare de hoteluri cu pisină în Brașov.

VEZI PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE AICI

0
Ela
Ela
TRAVEL OPENS OUR MINDS AND HEART AND MAKES US BETTER PEOPLE
Elanomad
Leave a Comment